Ефірна олія лимону
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія лимону

Відбілювання плям

і стягування пор. Блиск волосся, усунення лупи і жирності коренів. Відбілювання і зміцнення нігтьової пластини.

  • 10 г

77,00 ₴

77,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія лимону

INCI: Lemon (Citrus limon) Essential Oil

Зовнішній вигляд: золотиста рідка олія з гіркувато-свіжим терпким ароматом

Активні речовини: лімонен, бета-пінен, гамма-терпінен, цитронелаль

Метод отримання: холодний віджим свіжої цедри плоду

Властивості: поростягуюча, дезодорант, антисептик, фунгіцид, тонік для шкіри і волосся, антидепресант

Від пігментних плям

Універсальний косметичний солдат: лимонна олія задіяна у всіх сферах догляду за шкірою, волоссям і нігтями. Будучи недорогим, приносить багато користі всій сім'ї, тому тримайте напоготові пляшечку з лимонним еліксиром здоров'я!

Лимон чудово освітлює пігментні плями, проте олія вимагає до себе уважного ставлення. Як і всі цитрусові ефірні олії, лимонну не слід наносити на шкіру безпосередньо перед виходом на сонце. Дайте шкірі зорієнтуватися (2-3 години), після підставляти під промені ультрафіолету.

Суха шкіра п'ят і натоптиші доставляють чимало неприємностей. Щоб стопи виглядали молодшими і естетичніше, вводите 1-2% лимонної олії в догляд для ніг. Нічний живильний крем з папаїном або денної деотальк - нехай турбота про шкіру містить лимон.

Купероз ослабне, якщо не забувати про нічні креми з лимоном і екстрактом каштану. Вони відмінно впливають на капіляри шкіри, приводячи їх в еластичний стан. Глиняні маски стануть результативніше після додавання пари крапель лимонної олії.

Дезодоріруючий талант лимона затьмарює все. Гідролат м'яти, ізопропіловий спирт і 1% лимонної олії складуть прекрасний ансамбль для освіження шкіри і підтримки її сухості протягом дня.

Сухі деотальки для тіла і стоп також повинні містити пару крапель цитрусових-антисептиків. При надмірній пітливості корисні ванни (глина каолін і 3-5 крапель лимону на повну ванну) - дезодорують і освіжають шкіру тіла. Гель для душу з лимончиком теж працює!

Спа для нігтів без лимона немислимий: зміцнення і відбілювання нігтів в одному флаконі! Олійна сироватка для догляду за кутикулою допоможе при манікюрі і педикюрі. Плюс надійна профілактика грибка на нігтях.

Проблемна шкіра часто характеризується величезними порами, куди і потрапляє зайвий себум. Профілактика комедонів і вугрів обов'язково містить ефірні олії в'яжучого лимону, розігріваючої кориці, себорегулюючої пальмарози. Ретельне очищення шкіри має стати доброю звичкою.

Антицелюлітний догляд з лимоном позбавить від недосконалостей фігури: ванни, обгортання, детокс і масаж в поєднанні з фізичним навантаженням приведуть вас до рівної шкірі, без горбів і застоїв рідини.

Забарвленим світлим волоссям лимон надає особливого блиску - локони так і сяють на сонці! Втім, брюнеткам і рудим блиск теж забезпечений: шампунь або маска, ополіскувач або спрей.

Тонкий і прозорий лимонний аромат чудовий в аромалампі і аромакулоні, навіть в моноваріанті. Якщо хочете суміш, то почніть з кориці або м'яти, вони добре поєднуються.

Зубний еліксир з лимоном тримає порожнину рота здоровою і чистою, освіжає подих. Лимон чудовий як підвищувачів настрою і підсилювач творчого підйому!

Застосування: косметичне (0,5-3%) або лікувальне (4%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:

- Ванна повна - 4-6 крапель на речовину-емульгатор
- Аромаспрей для повітря - 9-15 крапель на 5 мл емульгатора
- Аромалампи - 5-8 крапель
- Сіль для ванн, мило - 25-30 крапель на 1 кг
- Компрес - 2-5 крапель на 500 мл води
- Масаж, аромасвічки, олійні сироватки - 1 мл на 50 мл бази
- Розтирання - 6-8 крапель на 5 мл базової олії
- Збагачення емульсій, зубних паст, деоталька - 3-7 крапель на 10 г засобу
- Збагачення піномиючих засобів - 10-15 крапель на 20-25 мл засобу
- Полоскання рота - 3 краплі на 50 мл води

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, не перевищувати дозування; допускається наносити на шкіру в чистому вигляді точково. Нормальна реакція шкіри - легке печіння тривалістю 1-3 хвилини. Не застосовувати ефірну олію перед виходом на сонце, щоб уникнути фотоопіків від цитрусових.

Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03413
Новий
11 од.
chat Коментарі (10)