Ефірна олія грейпфрута
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія грейпфрута

Схуднення

і лімфодренаж при боротьбі з целюлітом. Гелі від розширених пор і сироватки для омолодження. Себомодулятор.

  • 10 г

86,00 ₴

86,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія грейпфрута

INCI: Grapefruit (Citrus paradisi) Essential Oil

Зовнішній вигляд: світла плинна олія жовтувато-зеленуватого кольору з холодним і свіжим цитрусовим ароматом

Активні речовини: лімонен (до 90%), α-пінен, сабіна, мирцен, 1,8-цинеол, γ-терпінен, деканаль, нуткатон, кадинен, парадізіол, неролі, гераніол, цитронелаль, кумарини, фурокумаріни, β-сіненсаль, валенсія

Метод отримання: холодне віджимання свіжої цедри плода

Властивості: в'яжуча, антисептична, відбілююча плями, поліпшує мікроциркуляцію, антицелюлітна, лімфодренажна, себомодулятор, що віддаляє в'янення шкіри; дієвий тонік і антидепресант, покращує мозкову діяльність

Моделюючий гель для тіла

Грейпфрутова олія чудово дренує: виводить токсини з пор, позбавляє від надлишку рідини в тканинах. Шкіра починає нормально дихати і швидко приходить в норму.

Салится Т-зона? Створіть тонік на основі грейпфрута: трохи екстракту гарбуза, алантоїн і пару крапель ефірної олії зроблять шкіру гладкою, стягне пори і буде робити вигляд матовим весь день.

Олійну сироватку на основі жожоба і камелії корисно удосконалити ефірними оліями: грейпфрут, іланг-іланг і розмарин допоможуть шкірі з виробленням власного колагену і розгладять шкіру.

Олія знаменитого цитруса пригнічує вироблення ферменту еластази, яка губить еластин шкіри і змушує її старіти. Вам таке треба? Якщо немає, беріть грейпфрутову олію в розробку. Для початку додайте 1% олії в улюблений крем або гель.

Волоссю корисні цитрусові олії: налагодження себовідтока і посилення мікроциркуляції роблять волосся блискучим, зміцнюють коріння і борються із зайвою сальністю біля коріння. Плюс розкішний свіжий аромат гіркуватого грейпфрута.

При болі і скутості в м'язах добре допомагає масажний гель на грейпфруті: тонізує, лімфодренаж і ослаблення крепатури гарантовані. Плюс дезодоруючий ефект. При боротьбі з целюлітом змішуйте грейпфрут з кедром і ялівцем і стрункішайте на здоров'я.

Олія фототоксична, тому після нанесення косметики з грейпфрутом утримайтеся від тривалого перебування на відкритому сонці.

Парфумерний аромат грейпфрута затребуваний в усі часи: дует кедра і грейпфрута співає в усіх знаменитих одеколонах. Чудово освіжає повітря, губить тютюновий дух і запах затхлості.

Гель для душу або будь-який пінний засіб залишає на шкірі запаморочливий аромат, що бадьорить, спробуйте влітку таке підбадьорення з ранку! Надає надихаючий вплив, жене геть нудьгу і лінь, а також пригніченість духу. Улюблена олія креативників.

Застосування: косметичне (0,5-3%) або лікувальне (4%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:

- Ванна повна - 4-6 крапель на речовину-емульгатор

- Аромаспрей для повітря - 5-10 крапель на 5 мл емульгатора

- Аромалампи - 4-7 крапель

- Сіль для ванн, мило - 25-30 крапель на 1 кг

- Компрес - 2-5 крапель на 500 мл води

- Масаж, аромасвічки, олійні сироватки - 1 мл на 50 мл бази

- Розтирання - 6-8 крапель на 5 мл базової олії

- Збагачення емульсій, зубних паст, деоталька - 3-5 крапель на 10 г засобу

- Збагачення піномиющих засобів - 5-8 крапель на 20-25 мл засобу

- Полоскання рота - 1 крапля на 50 мл води

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, не перевищувати дозування; допускається наносити на шкіру в чистому вигляді точково.

Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується.

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03512
Новий
6 од.
chat Коментарі (1)