Віск троянди

Новий товар

Віск для нігтів

полірує і зміцнює. Вдалий у шампунях і бальзамах. Аромасвічки, тверді парфуми, помада. Уплотнить тонку шкіру, утримає вологу в епідермісі, розгладить зморшки.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 3 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 3 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,60 грн.


65,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань


Віск троянди

INCI: Rose Flower Wax

Зовнішній вигляд: пластини сіро-жовтого кольору з різким концентрованим запахом троянди
Температура плавлення: 60-62°С
Розчинність: тільки в жирних і ефірних оліях
Активні речовини: складні ефіри жирних кислот і фітостероли

Шкіра будь-якого типу з радістю і задоволенням сприймає віск троянди в косметичному догляді. Розкішне вийде збите масло для тіла, якщо ввести туди віск троянди! Не забиває пори, що важливо для проблемної шкіри.
Побічний продукт виробництва абсолюту троянди. Для отримання 100 г воску троянди потрібно п'ять кілограмів пелюсток цієї дивної квітки.

Помірна твердість воску троянди робить його ідеальним компонентом для створення губного бальзаму. Сухі та постійно обвітрені губи стануть м'якими і гладкими, зробіть кольд-крем з воском троянди, не пошкодуєте!

Нудний догляд за огрубілими ділянками шкіри стане веселіше і простіше, якщо введете в рецепт віск троянди: він утворює на поверхні шкіри захисну плівку, яка не перешкоджає диханню шкіри, але профілактує втрату вологи.

Догляд за волоссям, особливо ламким і млявим, полегшиться, якщо у вас є трохи рожевого воску. Багатий склад і сліди ефірної олії троянди допоможуть волоссю придбати шовковистість і здоров'я. Кондиціонери або маски, шампуні та розгладжуючі сироватки для волосся - вибирайте!

Аромасвічки або тверді парфуми, до складу яких входить благоуханний рожевий віск, принесуть вам чимало приємних хвилин. Масажна плитка з цим м'яким воском і обволікаючим ароматним шлейфом стане вашою улюбленицею, аромат троянди має заспокійливу дію, налаштує на мирний лад. Цей чудовий віск дуже економно витрачається: максимальне введення становить 5%. Аромат троянди настільки проникаючий, що в більш високій концентрації може втомити.

Крем для рук на троянді і лотосі перетворять шкіру. А бальзам для тіла на батері аргана зробить її атласною і м'якою. Не забувайте про ніжний пілінг, комплекс фруктових кислот в будь-який момент корисний шкірі: відлущить і зволожить.

Властивості:
- Природний структуроутворювач,
- М'яка бактерицидна,
- Вологоутримуюча,
- Водовідштовхувальна,
- Некомедонний регулятор в'язкості кремів.

Косметичне застосування: 0,5-5%
- Крем для сухої шкіри - 0,5-2%,
- Бальзам і помада для губ - 3-5%,
- Догляд за проблемною шкірою - 1%,
- Шампунь і кондиціонери - 1-1,5%,
- Аромасвічки і тверді парфуми - 2-4%,
- Твердий крем, масажна плитка - 3-5%.

Виробник: Індія
Зберігання: щільно закупореним в сухому місці



РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2018-02-23

Описание

Здравствуйте, Галина! Цвет воска можно увидеть на фото товара. Цвет может тонально отличатся от реального вида воска. Запах имеет концентрированный цветка розы. Желательно при получении баночку с воском открыть и дать воску "подышать".

Оцінка 
2018-02-22

Запах и цвет

Напишите ,пожалуйста, какого цвета воск и какой имеет запах. Спасибо.

Оцінка 
2017-11-07

Воск розы

Уважаемая"Зульфия", спасибо за оперативное реагирование на мои претензии по поводу качества воска розы.Хочу сказать,что крем с этим воском получился очень хорошим.А запах улучшила отдушкой.Я получила воск производства США.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-11-04

Воск розы

Странно читать о запахе скисшей розы. Я уже больше года покупаю именно этот воск, и ни разу он мне не был скисшим...Довбавляла неоднократно и в свечи, и в помады, и в жирные крема.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-11-03

Воск розы

Воск розы имеет приятный запах,а не резкий, неприятный запах.Как он может стать приятным.? Я сделала с ним крем ,но только испортила масла.Это плохой воск.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-11-03

Запах не понравился

Здравствуйте, Галина! Воск розы не пахнет свежей розой. Он резкий и, действительно, немного кисловатый. Когда он разбавится другими ингредиентами, он приобретет слабый аромат розы.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-11-02

Воск розы

Получила воск розы,запах ужасный,напоминает испорченные и прокисшие розы.Я в шоке ,что мне продали нечто под названием"воск розы".

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-10-31

Свойства

Здравствуйте, Татьяна! Воск розы в кремах для тела и лица отвечает за образование защитной пленочки, которая не дает влаге покинуть кожу, но и с другой стороны не разрешает неблагоприятным природным факторам проникнуть в нее.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-10-30

свойства

Здравствуйте! Подскажите, свойства этого воска -влагоудерживающее и водоотталкивающее - не противоположные ли?

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-03-15

Ответ для Инны

Очень важно придерживается одной температуры масляной и водной фазы.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-03-10

крупинки

а у меня воск выпадает крупинками при остывании.почему

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-02-23

классный

добавила этот воск в воск для волос, для придания аромата + эф масло иланга , получился очень приятный аромат, балдю ;))

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-12-13

просто вау

крем на воске розы превзошел все ожидания!текстура нежнейшая,кожа мягкая,гладкая,упругая)и запах у такого крема очень приятный.Всем советую этот воск!!!

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-08-13

прекрасный инг

инг чудесный, текстура крема и вправду более мягкая стала.Еще новый ксильянс взяла вместо оливема.Теперь всегда буду воск в кремы добавлять

Оцінка 
2015-07-02

не забивает поры, легкий

воск не забивает поры. Его в таком ничтожно малом количестве вводят в эмульсии, что закомедонить кожу просто невозможно. Цветочные воски по природе своей вообще очень легкие для кожи и волос! Пользуйтесь смело, Татьяна!

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-07-02

Комедогенный ли?

Здравствуйте.У меня комбинированная пересушенная коша склонная к комедонам.Хочу сделать крем с этим воском.Комедогенен ли он?

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-07-21

густой аромат

такой сильный аромат, точно не надо отдушек в крем!

  • 3 з 3 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-06-17

Эйфория

Это сказочный воск,аромат непередаваемый,советую всем!!!!!

  • 4 з 4 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-05-22

Волшебный!

Сделала бальзамчик для губ с этим воском, какао-маслом и маслом кунжута. Получилось божественно! Аромат нежнейшей розы, губы мягенькие, нежные.

  • 5 з 5 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Віск троянди

Віск троянди

Віск для нігтів

полірує і зміцнює. Вдалий у шампунях і бальзамах. Аромасвічки, тверді парфуми, помада. Уплотнить тонку шкіру, утримає вологу в епідермісі, розгладить зморшки.