Аскорбінова кислота
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Аскорбінова кислота

Бореться з фотостарінням шкіри, пігментними плямами, освітлює тон. Попереджає старіння, регенерує, відлущує.

  • 25 г

33,00 ₴ Без податку

33,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Кислота аскорбінова

INCI: Аскорбінова кислота, Viamin З

Зовнішній вигляд: білі кристалики з різким кислим смаком

Розчинність: легко у воді, спирті

pH: (5% водний розчин) 2,5

Колагеновий синтез

Ідеальний для синтезу колагену, регенерації тканин, посилення захисного бар'єру шкіри. Організм людини вітамін С синтезувати не вміє, тому отримує ззовні. 

Зрілій шкірі потрібна аскорбінова кислота для стимуляції синтезу колагену в дермальному шарі.

Річ у тому, що вітамін С впливає на певні клітини, регулюючи ряд біохімічних процесів. Такий вплив на фібробласти стимулює реакції, що ведуть до утворення колагенового волокна. Всім відомо, що вітамін С - потужний антиоксидант, за допомогою якого наш організм вловлює і знешкоджує вільні радикали - причину виникнення сіточки зморшок. Оскільки аскорбінова кислота прекрасно розчиняється у воді, косметологи застосовують її в різних косметичних препаратах, навіть як доповнення в хімічні пілінги. Вона надає відбілюючу і регенеруючу дію, особливо в ламелярній емульсії.

Вітамін С в косметиці береже епідерміс від впливу шкідливого УФ-випромінювання. Ще цей компонент інгібує тирозиназу - ключовий фермент освітлення пігменту меланіну. Тому аскорбінова кислота має відбілюючий ефект, її можна підсилити ефірними оліями.

Проблемній шкірі з висипаннями також корисна аскорбінова кислота, тобто вона пригнічує розвиток пропіонбактерій акне і не дозволяє окислюватись ліпідам шкірного сала. Це і профілактує утворення комедонів, пригнічує запальні процеси. Шкіра очищується, світлішає, позбавляється від плям постакне і швидше загоює мікропошкодження.

 Властивості:

  • протизапальна,
  • легке відлущування і освітлення,
  • потужний антиоксидант,
  • стимулює синтез колагену в шкірі,
  • захист від агресії ультрафіолету,
  • регенеруюча,
  • послаблює гіперпігментацію й вікові плями,
  • капілярозміцнююча.

 Косметичне застосування: 0,1-3%

  • сироватка - 0,8-2%
  • сонцезахисна серія - 0,2-1%,
  • щоденний догляд за шкірою - 0,2-2%,
  • догляд за волоссям - 0,1-0,5%,
  • відбілюючі склади - 2,5-3%,
  • шампунь - 1-1,5%.

Джерело: Ю. Дрібноход «Косметика. Косметологія. Словник-довідник »

УВАГА! Інформація про використання засобу та онлайн консультація несе ознайомлювальний характер та загальні рекомендації. За використання в домашніх умовах наша компанія відповідальності не несе.

Статті:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03410
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (7)