Алантоїн
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Алантоїн

Додавайте в дезодоруючі засоби. В масках для обличчя зменшує пори, пом'якшує та очищує.

  • 20 г

34,00 ₴ Без податку

34,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Алантоїн

INCI: живокосту (живокіст лікарський), екстракт Allantoin

Зовнішній вигляд: білий порошок без запаху

Розчинність: легко в теплій воді, не перевищуйте дозування (0,2-2%, зазвичай 0,5%)

Активні речовини: мукополісахариди, глюкоза, фруктоза, глюкуронова кислота, таніни, каротини, глюкозиди

Крем для солярію

Алантоїн - це екстракт живокосту лікарського. Він пом'якшує роговий шар, сприяючи виділенню відмерлих клітин, і стимулює регенерацію тканин. За своїми властивостями дуже схожий на екстракт кокосу: пом'якшує, дезінфікує, загоює. 

Проблемній шкірі, схильній до комедонів, алантоїн потрібен. Він зволожує і пом'якшує, розм'якшуючи кератин в шкірі і сприяючи очищенню пор. Шкіра без такого баласту сприймає біоактиви куди швидше. Ось чому алантоїнові міцелярні води незамінні для здоров'я шкіри. Добре розчиняється в теплій воді до 35° С, додавайте його в водну фазу або разом з активами. Зауважимо, що алантоїн оптимально діє в низьких дозуваннях (зазвичай 0,5%).

Загоєння і зняття почервоніння шкіри - візитна картка живокосту, тому він завжди присутній в дитячій косметиці і гелях після епіляції. Гоління стане вашою улюбленою процедурою, якщо після нього наноситься лосьйон з алантоїном.

Простий рецепт збереже шкіру гладкою і чистою, а ефірна олія кедру додасть особливий шик! Міцелярна вода з алантоїном пом'якшить шкіру, зробить її гладкою і шовковою. Догляд за шкірою на морі або в горах стане куди простіше, якщо не забувати про алантоїн.

Дезодорант з алантоїном губить ріст бактерій, що викликають неприємний запах поту! Не забувайте додати в рецепт і ефірну олію меліси, чудовий аромат і властивості алантоїну допоможуть при випадінні волосся: лосьйони, сироватки та спреї дуже зручні в використанні.

 Властивості:

  • заспокійлива і пом'якшувальна,
  • знімає опіки,- загоює дрібні пошкодження шкіри,
  • захисна
  • антисептик і антиоксидант.

 Косметичне застосування: 0,2-2%, зазвичай 0,5%, розчиняти в гарячій воді.

  • міцелярна вода і тоніки,
  • дитяча косметика,
  • сироватки для гладкості шкіри,
  • лосьйони після гоління, гелі після епіляції,
  • зміцнення волосся,
  • пляжна косметика,
  • піномиючі гелі та пінки, і антиперспіранти.

Попередження: не нагрівати вище 60°C

Зберігання: щільно закупореним в сухому прохолодному місці

Статті на тему:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02317
Новий
Вага
20 г
Тип шкіри
В'януча
Вимагаюча ексфоліаціі
Вугріва
Зневоднена
Комбінована
Нормальная
Проблемна
Суха
Чутлива
Призначення
Від прищів
Для звуження пор
Опіки
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (16)