Нерафінована олія аргани
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Нерафінована олія аргани

 Марокканська олія

уповільнює старіння шкіри. Потужно зміцнює волосся і нігті. Для сухих масел і масок, що розгладжують,   надійний засіб від прищів.

  • 25 г

160,00 ₴

160,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Нерафінована олія аргани

Метод отримання: холодний віджим
Синоніми: арганія колюча, залізне дерево
INCI: Argan (Argania spinosa) Oil
Активні речовини: лінолева кислота, поліфеноли, токофероли, вітаміни А, Е, фітостерини

Зовнішній вигляд: прозора олія жовтуватого кольору. Має специфічний запах.

Сухе масло

Батер і мило на молодильній аргані має бути у кожної жінки! Арганове, або залізне, дерево виростає тільки в Марокко. Це одне з найбільш дорогоцінних рослинних олій світу. Дивовижний хімічний склад олії зробив його притчею во язицех: арган омолоджує, що доведено віковою практикою застосування його для шкіри і волос.

Органічну арганову олію витягують з ядерець плодів дерева методом холодного віджимання, щоб зберегти цілющі властивості і речовини. Головне у властивостях аргана - відсунення процесу старіння шкіри, рішуча відсіч сивині! Вітамінів А і Е в олії мабуть невидимо, і зрілій шкірі ця олія необхідна - як вода, як сонце, як повітря. Оскільки шкіра з роками знижує вироблення власного (нативного) шкірного жиру і колагену, отримувати підгодівлю потрібно ззовні - без аргана не обійтися.

Олія показана будь-якого типу шкіри: вона відновлює водно-жирову мантію дерми, покращує стан клітин і зовнішній вигляд. Завдяки високому вмісту ненасичених жирних кислот, заспокоює і пом'якшує шкіру. Просто додайте у ванну пару ложечок арганового дива, і шкіра засяє від щастя. Рослинний батер аргана теж відмінно доглядає за шкірою.

Проблемній шкірі арганова олія допоможе повернути матовий стан, стягне пори і загоїть наявні запалення. Олія некомедонна, чудово вписується в різні олійні суміші, убтан, сухе масло, яке випускають всі світові косметичні бренди.

Суха і млява шкіра зрадіє, адже ненасичені жирні кислоти і фітостерини заповнять дефіцит в тканинах, і шкіра стане упругішою і молодішою.

Загоювальні здатності аргани теж варто згадати. Масло зволожує і заспокоює шкіру після стресів: сонячні або побутові опіки, подряпини, потертості, садна і синці. Розкішний складу олії допоможе швидко привести епідерміс в норму.

Волосся після масок і обгортань на аргані повернуть собі блиск, а вам - гарний настрій. Зміцнення нігтів і відновлення їх після нарощувань стане результативніше: аргана відмінно регенерує і живить, закладаючи здорову основу для майбутніх клітин.

Властивості:
- Омолоджуюча
- Зволожуюча
- Загоююча
- Матуюча і розгладжуюча
- Відновлює волосся і нігті.

Косметичне застосування: 1-100%
- Сироватки для пружності шкіри - 5-7%, до 100%
- Зволожуючі і відновлюючі креми - 3-5%
- Загоювальні бальзами і помади - 5-10%
- Інтенсивна терапія для волосся - 2-10%
- Догляд за нігтями і кутикулою - 15-20%
- Сухе масло-спрей, масаж - 15-25%.
Зберігання: щільно укупореним в прохолодному темному місці

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

01685
Новий
3 од.
chat Коментарі (24)