Пантенол 75%
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пантенол 75%

Використовується в косметиці для шкіри та волосся: чудово регенерує, зберігає пружність, зволожує та розгладжує дрібні зморшки.

  • 25 г

82,00 ₴ Без податку

82,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Пантенол, 75%

INCI: D-Panthenol, 75% Water-soluble

Синоніми: вітамін B5, декспантенол, Д-пантенол, пантотенова кислота, кальцію пантотенат, пантотенол, пантотенілол

Зовнішній вигляд: в'язка прозора безбарвна рідина без запаху, солодкий смак

Розчинність: легко у воді; додавати у водну фазу емульсій, не нагрівати вище 50 ° С

Декспантенол для шкіри

Вітамін групи B - похідне пантотенової кислоти. Декспантенол переходить в організмі в пантотенову кислоту, яка є складовою частиною коензиму А і бере участь у вуглеводному і жировому обміні.

Стимулює регенерацію шкіри і слизових, нормалізує клітинний метаболізм, зміцнює колагенові волокна.

Загоює і зволожує шкіру, відновлює її пошкоджені ділянки. Латає подряпини та подразнення при зовнішньому застосуванні, особливо в парі з яєчною олією. Мало яка косметична рецептура створюється без пантенолу, він є скрізь: догляд за шкірою і волоссям, дитяча лінія, крем після гоління, сонцезахисна і пляжна косметика.

Володіє зволожуючим ефектом, оскільки глибоко проникає і зв'язує воду в зовнішньому шарі шкіри, нігтів, волосся. Пом'якшує висушуючу дію мила.

Ефективний в сонцезахисних засобах: збільшує вироблення захисного пігменту і знижує руйнівний вплив сонячних променів, присутній у складі мазі Бепантен.

У засобах для волосся пантенол дуже корисний. У спреях створює захисну плівку тривалої зволожуючої дії, спрощує укладання, легко змішуючись з амодиметиконом і Полікватерніум-7 (всі вони водорозчинні, що дуже зручно). У складі бальзамів і масок проникає в волосяні фолікули і пасма волосся, зміцнюючи їх зсередини.

Пантенол разом з кетоном малини використовують в підтягуючих сироватках для в'ялої шкіри, лосьйонах і міцелярній воді. Ефективний у шампунях та інших піномийних засобах.

 Властивості:

  • вологоутримуюча і зволожуюча,
  • захист від сонячної агресії,
  • заспокійлива,
  • регенеруюча,
  • протизапальна,
  • розгладжуюча

 Косметичне застосування: 0,5-3%, до 7% в аптечних дерматопрепаратах

  • міцелярна вода, убтан - 0,5-1,5%,
  • гелі та емульсії - 0,5-2%,
  • зволожуючі спреї - 0,5-1%,
  • домашня аптечка: загоюючі бальзами - 3%,
  • бальзами та мазі від сухості і стягнутості шкіри - 1,5-3%,
  • дитячі заспокійливі гелі та муси - 0,5-1%,
  • сироватки для шкіри, шампуні і мило - 1,5-2%,
  • крем після гоління, кондиціонер для волосся - 2-3%,
  • сонцезахисна косметика - 3%.

Статті:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05429
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (39)