Каприлово-каприкові тригліцериди
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Каприлово-каприкові тригліцериди

Пом'якшення шкіри

і догляд для волосся: шампуні, креми для тіла. Зволожена шкіра: сироватки та масажні олії. Бездоганні тактильні відчуття.

  • 25 г
  • 200 г

60,00 ₴

60,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Каприлово-каприкові тригліцериди

INCI: Caprylic / capric triglycerides
Отримання: створенням складного ефіру гліцерину (рослинних цукрів) і сумішшю жирних кислот (каприлової C: 8 і капріковой C: 10), отриманих з кокосової олії
Щільність: 0,9; розчинні в рослинних оліях
Зовнішній вигляд: прозора олійна рідина без запаху

Зволожуючий крем

Пом'якшує шкіру, миттєво всмоктується і розгладжує її. За властивостями нагадує сквалан: натуральний і шовковистий емолент, універсальний для косметики, не забиває пори. Зволожує верхній шар клітин шкіри і волосся, живить і захищає від агресій ззовні. Підходить для дитячої косметики. Може повністю або частково замінювати олійну фазу емульсій.

Дивовижний носій для олієрозчинних компонентів: вітамінів, кислот, мінералів. Завдяки своєї вдалій хімічній формулі, тригліцериди дуже стабільні, зберігаються роками, виступають антиоксидантною добавкою в олійних складах, легко і без залишку вбираються шкірою. Але найголовніше — вони універсальні як розчинник косметичних субстанцій. Шовковисті чудові відчуття від кремів і емульсій на тригліцеридах не залишать байдужим нікого!

Термостабільний компонент розчиняє активи, які слаборозчинні в рослинних оліях. Тригліцериди ідеальні для формул з альфа-ліпоєвою і саліциловою кислотою - ці компоненти розчиняються в тригліцеридах миттєво і без жодного нагріву.
Прекрасно очищає шкіру від забруднень: нескладний двуфазний демакіяж-лосьйон ніжно прибере зі шкіри все непотрібне. Тоніки або міцелярні води з полісорбатом і трігліцеридами також сподобаються шкірі.

Швидке вбирання затребуване в догляді за шкірою всього тіла: ліфтинг-сироватка з амісолом для декольте, пом'якшувальний спрей для сухої шкіри, що обвітрилася, тональні гелі та флюїди.

Пляжна косметика виходить ідеальною, якщо диспергувати потрібні вам діоксид титану і оксид цинку в цьому компоненті. Емульсії виходять легкі і шовковисті, миттєво вбираються і рівномірно розподіляют по шкірі сонячний захист.

Дитяча шкіра порадіє масажній олії, куди можна крапнути ефірної олії лаванди і додати оксид цинку (для профілактики попрілостей).

Проблемній шкірі необхідно не тільки зволоження, але і живлення. На допомогу прийде суха олія з трігліцеридами, ментолом, саліциловою кислотою. Матування шкіри, налагодження водно-жирового обміну і комфорт протягом усього дня гарантовані.

Догляд за волоссям спрощується, якщо звести разом каприлові тригліцериди, олію кмину і обліпихи, вітамін А. Такий склад зміцнить також нігті, побалуйте себе! Шампуні поліпшать свої властивості, якщо ввести 2-4% тригліцеридів в формулу.

 Властивості:

- Емолент;
- Швидко вбирається в шкіру без жирного блиску,
- Розгладжує кутикулу волоса,
- Бездоганні тактильні відчуття,
- Некомедонна і неокклюзивна,
- Термостабільна,
- Антиоксидант,
- Основа для ліпофільних формул,
- Чудова основа для олійних інфузій.

 Косметичне застосування:

1-100%, змішується в олійній фазі емульсій

- Емульсії і флюїди - 2-10%,
- Шампуні та гелі для душу - 1-5%,
- Дитяча косметика - 1-50%,
- Диспергатор і розчинник - 1-25%,
- Олійні формули: парфум для тіла, суха олія - 85-98%,
- Бальзами для губ - 5-20%,
- Масажна олія - 5-90%,
- Сироватки олійні - 50-100%,
- Двуфазний демакіяж - 5-50%,
- Догляд за волоссям - 20-50%,
- Декоративна косметика - 1-15%,
- Мацерата і інфузії - 50-90%

Зберігання: щільно закупореним, в сухому темному місці, не довше 3 років

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03185
Новий
3 од.
chat Коментарі (27)