Фільтр

Включено фільтри:
Наявність:
Стан

Сухий екстракт зручний для введення в косметику: компонент є водорозчинним. Перевагою такого екстракту є зручність зберігання і високий вміст біологічно активних речовин.

Сухий екстракт в косметиці здатний на багато що, отже комбінація декількох витяжок дає можливість вирішувати комплекс проблем зі шкірою, волоссям, нігтями.

Застосування сухого екстракту в косметиці дозволяє отримувати різні формули, від доглядових до лікувальних. Такий підхід є неоціненним, якщо ви звикли створювати косметику самостійно.

Сухі екстракти Товарів у наявності: 8

Показані 1 - 8 із 8 пунктів
Показані 1 - 8 із 8 пунктів